Az Ön kosara jelenleg üres.

Ár szerint

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 331 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 1 102 kedvezménypontot.

Rio Tattoo Artist - Tetováló Művész

Márka: Rio

Termékkód: TABK

Ezentúl bárkinek lehet professzionálisnak tűnő tetoválása pár perc alatt. Festékszóró technika és sablonok használatával, készítse el a saját ideiglenes tetoválását, amellyel ámulatba ejtheti barátait – tökéletes egy esti bulizáshoz! Részletek »
Rio Tattoo Artist - Tetováló Művész

Rio Tattoo Artist - Tetováló Művész részletes leírása

A csomagban található népszerű sablonok mellett, választhat több száz más mintát vagy akár létrehozhatja a saját tervét. A tetoválásokat bármikor eltávolíthatja sminkeltávolítóval.

A doboz tartalma:

  • festékszóró
  • öntapadó sablon csomag tartó
  • áramlásszabályozó (2X)
  • adagolócső (2X)
  • CO2 gáztartály (3X)
  • fúvóka (2X)
  • rögzítő púder
  • fekete tinta (2X)
  • sablonragasztó

2 év csere garancia

Listaár: 13 990 Ft
Pontbeszámítással:

13 659 Ft

Az Ön ára:

13 990 Ft

db.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

1 102

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 5 000 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (legtöbb esetben 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, emailben vagy telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-CS 8,00-16.15, P 8.00-15.15 között .

 
 

Figyelem! A www.biovitalis.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!