Az Ön kosara jelenleg üres.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 63 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 213 kedvezménypontot.

Naturhelix Testgyertya Eukaliptusz 10 db

Márka: Naturhelix

Termékkód: ML026204

Az eukaliptusz illóolajjal átitatott Naturhelix testgyertyát légzésjavító hatása miatt ajánljuk. Részletek »
Naturhelix Testgyertya Eukaliptusz 10 db

Naturhelix Testgyertya Eukaliptusz 10 db részletes leírása

 • Naturhelix testgyertyák kizárólag kézzel készülnek, természetes illóolajok és színezőanyagok (klorofil, karotin) felhasználásával.
 • A Naturhelix testgyertyák kényelmes és biztonságos használatát gézfilter és védőkorong valamint részletes illusztrált tájékoztató garantálja
 • A meridiánok elmélete szerint a testi tüneteket, fájdalmakat az életenergia áramlásának zavarai okozzák.
 • A fő meridiánok (energiavezetékek) pontjainak (akupresszúrás/akupunktúrás pontok) stimulálásával az energiaáramlás befolyásolható, a tünetek enyhíthetők, ebben lehet segítségünkre a testgyertya.
 • A testgyertya enyhe hő és vákuum hatásával valamint a gyógynövények gőzeinek segítségével stimulálja a meridiánokon lévő akupunktúrás pontokat és enyhítheti a tüneteket.
 • A testgyertyával kezelhető minden olyan energiapont melyhez hozzá tudunk férni.
 • A gyertya hatását rövid megelőző masszírozással, enyhe nyomással fokozhatjuk.
 • Nehezen elérhető helyen lévő vagy speciális problémát kezelő pontoknál kérje képzett természetgyógyász tanácsát!
  A testgyertya ajánlható általánosságban:
 • enyhébb végtag vagy ízületi problémák kiegészítő kezeléseként
 • fejfájás, migrénes panaszok esetén
 • tisztítókúrákhoz
 • természetgyógyászati kezelésekhez

Használata nem helyettesíti a szakorvosi kezelést!

Kérjük szíveskedjék használat előtt figyelmesen elolvasni a testgyertya használatának részletes, lépésről-lépésre történő, fotókkal illusztrált leírását, mely a gyertyához mellékelt tájékoztatón található!

  FONTOS!
 • Naturhelix márkanevű fülgyertya, testgyertya, csakragyertya használatáról, alkalmazásuk módjáról szóló tájékoztatók csak az eddigi tapasztalatok alapján kerültek összeállításra!
 • A hivatalos egészségügyi eljárások szerinti dokumentumokkal, kutatásokkal alátámasztott eredményekről nem tudunk beszámolni.
 • Kérjük, szíveskedjék figyelembe venni, hogy a leírások nem tekinthetők a hivatalos egészségügyi eljárások szerinti szaktanácsadásnak.
 • Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze meg kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét!
Listaár: 2 985 Ft
Akciós ár: 2 715 Ft
Pontbeszámítással:

2 652 Ft

Az Ön ára:

2 715 Ft

db.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

213

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 5 000 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (legtöbb esetben 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, emailben vagy telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-CS 8,00-16.15, P 8.00-15.15 között .

 
 

Naturhelix Testgyertya Eukaliptusz 10 db vásárlásakor mások még az alábbiakat választották

Teljes lista
12 darab/oldal
 
Flavan Naturlife Kapszula 60 db

Flavan Naturlife Kapszula 60 db

Étrend-kiegészítő kapszula antioxidáns hatású polifenolokkal és inulinnal
Flavan Naturlife Kapszula 60 db
Flavan Naturlife Kapszula 60 db

5 700 Ft

5 180 Ft

409
138
 
Teljes lista
12 darab/oldal
 

Figyelem! A www.biovitalis.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!